Laat nu voordelig en snel uw negatieven scannen

Aanbieding! Laat nu uw stroken kleinbeeld negatieven op strook scannen in onze basis kwaliteit (3000x2000 pixels) voor de zeer lage prijs van € 0,30 per negatief. 

Wie kent het niet, mappen en dozen vol negatieven op zolder of in de kast. Heel veel mooie herinneringen die niet meer bekeken worden.
Waarschijnlijk heeft u door de jaren heen een enorme hoeveelheid negatieven verzameld. U loopt het risico dat deze waardevolle herinneringen verloren gaan als ze niet goed worden bewaard. Door uw negatieven te digitaliseren heeft u een veilige back-up van uw beeldmateriaal. Met deze digitale versie van uw negatieven kunt u hetzelfde doen wat u tegenwoordig doet met uw digitale foto's. Denk dan aan het bewerken met bijvoorbeeld photoshop.

Waarom bekijkt u de oude negatieven niet meer?

 • een negatief is lastig te bekijken
 • de afgedrukte foto is zoek
 • de beelden zijn beschadigd en verkleurd

Binnenkort kunt u weer herinneringen ophalen. Gebruik simpelweg uw tv of pc om die mooie oude foto's weer te bekijken. Zet de beelden op uw computer en deel uw foto's op een website.

Scan & Co. biedt de oplossing om weer te genieten van uw negatieven. Wij scannen professioneel en snel uw negatieven en plaatsen ze na het scannen op een USB stick, DVD.

 Gratis stof- en krascorrectie bij het scannen van uw negatieven!

Pas op! Als u geen actie onderneemt vervagen uw herinneringen in beeld. Door de jaren heen wordt de kwaliteit van dit beeldmateriaal steeds slechter. Uiteindelijk zullen door dit verouderings proces uw negatieven vergaan en onbruikbaar worden. Wat ontzettend jammer zal dat zijn voor uw familie, vrienden, relaties etc.

Gratis automatisch kleurherstel service bij het negatieven scannen in alle kwaliteiten!

Professioneel negatieven scannen

Maar gelukkig hebben wij voor u de oplossing. Scan & Co. digitaliseert op professionele wijze al uw  en negatieven. Wij scannen voor u ingeraamde dia's, negatieven en kleinbeeld dia's (op strook) en grootbeeld dia's en negatieven(los of op strook).

De apparatuur die wij gebruiken is wereldwijd maatgevend in deze branche. Onze mening is, om uw kostbare dia's en negatieven te scannen is alleen de beste apparatuur goed genoeg.

De standaard maat waarin wij negatieven scannen is 2000x3000 pixels. Dit is een perfect formaat om zelf foto's van af te drukken. Ook zorgt dit formaat voor een mooie beeldvulling voor zowel de tv als de computer. Wij branden uw herinneringen op een usb stick of dvd. Op deze manier zijn uw negatieven weer veilig voor de toekomst.

Jarenlange ervaring in het negatieven scannen

Door onze jarenlange ervaring in het digitaliseren bieden wij een fantastische kwaliteit voor een uitermate scherpe prijs. De kwaliteiten die wij aanbieden zijn perfect om bijvoorbeeld zelf foto's van af te laten drukken. Wij zetten uw gescande negatieven eventueel ook op een dvd of USB stick. Op deze manier is uw collectie negatieven veilig voor de toekomst.
Scan & Co. levert professionele diensten en oplossingen voor het scannen, digitaliseren en archiveren van dia's, negatieven en foto's voor de zakelijke en particuliere klant.

Waarom uw negatieven digitaliseren?

 • digitaliseren van beeldmateriaal voor een foto archief in een beeldbank
 • uw zorgvuldig opgebouwde collectie negatieven bewaard voor de toekomst
 • archiveren van beeldmateriaal in digitale vorm
 • historisch materiaal digitaliseren en veiligstellen voor verdere veroudering
 • beeldmateriaal online delen op een website film en negatieven op tv en/of computer tonen

Scan & Co. is uw adres voor:

 • betrouwbaar, voordelig en snel negatief scannen
 • een uitstekende kwaliteit voor een prima prijs
 • jarenlange ervaring en gedegen kennis van het negatieven scannen

Insteekhoezen:

Negatieven die aangeleverd in zogenaamde insteekhoezen worden als volgt verwerkt. De strookjes of losse grootbeeld negatieven worden per pagina  1 voor 1 uit de hoezen gehaald en vervolgens gaan deze door de scanner. Daarna wordt er van de negatieven een stapeltje gemaakt en dit stapeltje wordt in 1 vakje per pagina terug gestopt.
Ze kunnen ook exact per negatief of strook terug worden gestopt maar dit kost € 0,40 per strook of negatief extra.