Laat nu voordelig uw dia's scannen

Wie kent het niet, dozen vol dia's en negatieven op zolder of in de kast. Heel veel mooie herinneringen die niet meer bekeken worden.

Waarschijnlijk heeft u door de jaren heen een enorme verzameling dia's opgebouwd. U loopt het risico dat deze waardevolle herinneringen verloren gaan als ze niet goed worden bewaard. Door uw dia's te digitaliseren heeft u een veilige backup van uw collectie dia's. Met deze digitale versie van uw dia kunt u exact hetzelfde doen als wat u doet met de foto's die u nu neemt met uw digitale camera. Denk dan aan het bewerken met bijvoorbeeld photoshop.

Waarom bekijkt u de oude dia's niet meer?

 • uw dia projector is defect
 • het projectie scherm is zoek
 • teveel werk om alles op te zetten
 • uw dia's zijn sterk verkleurd

Gratis automatisch kleurherstel service bij dia scannen in alle kwaliteiten!

Binnenkort kunt u weer herinneringen ophalen. Gebruik simpelweg uw tv of pc om die mooie oude plaatjes weer te bekijken. Zet de foto's op uw computer en deel uw foto's op een website.

Scan & Co. biedt de oplossing om weer te genieten van uw plaatjes. Wij scannen uw  dia's professioneel en snel. Tijdens dit scannen worden softwarematig stofjes en krasjes verwijderd met als resultaat een prachtige digitale foto. Na het digitaliseren branden wij de beelden op een DVD, USB stick, of we plaatsen ze op onze beeldbank. 

Gratis stof- en krascorrectie bij het scannen van uw dia's!

Pas op! Als u geen actie onderneemt vervagen uw herinneringen in beeld. Door de jaren heen wordt de kwaliteit van dit beeldmateriaal steeds slechter. Uiteindelijk zal het vergaan en onbruikbaar worden. Wat ontzettend jammer zal dat zijn voor uw familie, vrienden, relaties etc.

Professioneel dia scannen

Maar gelukkig hebben wij voor u de oplossing. Scan & Co. digitaliseert op professionele wijze al uw dia's en negatieven. Wij scannen voor u ingeraamde dia's, negatieven en kleinbeeld dia's (op strook) en grootbeeld dia's (los of op strook).

De apparatuur die wij gebruiken is de beste die voor handen is in deze branche. Onze mening is, om uw kostbare verzameling dia's en negatieven te scannen is alleen top apparatuur goed genoeg.

De kwaliteiten waarin wij digitaliseren zijn perfect om zelf foto's van af te drukken, foto's te bewerken, uitsnede's te maken etc.  Wij branden uw herinneringen eventueel op een USB stick of dvd. Op deze manier is uw collectie beeldmateriaal veilig gesteld voor de toekomst.

Jarenlange ervaring in het dia scannen

Door onze jarenlange ervaring in het dia scannen bieden wij een fantastische kwaliteit voor een voordelige prijs. De kwaliteiten die wij aanbieden zijn perfect om bijvoorbeeld zelf foto's van af te laten drukken. Wij zetten uw gescande dia's eventueel ook op een DVD of USB stick. Op deze manier zijn u dia's en negatieven weer veilig voor de toekomst gesteld.
Scan & Co. levert professionele diensten en oplossingen voor het scannen, digitaliseren en archiveren van dia's, negatieven en foto's voor de zakelijke en particuliere klant.

Waarom uw dia's digitaliseren?

 1. digitaliseren van beeldmateriaal voor een foto archief in een beeldbank
 2. uw zorgvuldig opgebouwde dia collectie bewaard voor de toekomst
 3. archiveren van beeldmateriaal in digitale vorm
 4. historisch materiaal digitaliseren en veiligstellen voor verdere veroudering
 5. beeldmateriaal online delen op een website film en dia's op tv en/of computer tonen


Scan & Co.is uw adres voor:

 • betrouwbaar, voordelig en snel dia scannen
 • een uitstekende kwaliteit voor een prima prijs
 • jarenlange ervaring en gedegen kennis in het dia scannen